Коломак (в черте города)
- Дід Юхим
- Автор темы
- Админ
- Спасибо получено: 3479
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- Едуард
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 1108
Цікаво, треба буде подивитись.Дід Юхим пишет: Когда местные запустили рыбу, то насколько я слышал, они перекрыли протоку, которая соединяет озеро с Коломаком. Но правда это или нет - не знаю
- Дід Юхим
- Автор темы
- Админ
- Спасибо получено: 3479
А тут еще и сети местные ставили, где ж той рыбе взяться
- Едуард
- Живу я здесь
Привіт. Я вже давно не ловлю на самій річці (давно розчарувався), а от тільки в тому місці, про яке я вище звіт писав.Дід Юхим пишет: Всем привет. Был вчера вечером и сегодня утром на Коломаке в районе с. Лесок. Ну, что вам сказать... река умерла. Очень печально. За 2 дня 2,5 поклевки. Вчера поймал бобыря, сегодня после закормки - 1 небольшую густеру, которую выпустил. 2 дня закармливал точку лова и в результате абсолютный ноль. Видать местные правду говорили, что реску жестко зачистили электроудочники(( Печально.
А тут еще и сети местные ставили, где ж той рыбе взяться
- Едуард
- Живу я здесь
Взяв із собою лише одне вудлище, що вчора на базарі купив за 65 грн. і зробив з нього донку. Але метод риболовлі був фідерний.
На першому закиді було декілька слабеньких покльовок на три опариша і все. До наступної покльовки чекав хвилин 30-40. Але вона вже була впевнена: сигналізатор повільно й плавно, але впевнено почав рухатись на зустріч бланку після чого я підсік. Одразу відчув, що на гачку щось хороше, а коли підняв на поверхню - впевнився в цьому.
Це був солідний карась, що потягнув на 650 гр, який взяв на бутерброд черв’як/опариш.
Набиваю годівницю й закидаю в теж місце, адже завбачливо завів жилку за кліпсу.
Проходить хвилин 10 і я вже маю намір перекинути, коли подивившись на сигналізатор відчув "дежавю". Підсікаю і на березі вже два брата.
Але на жаль, після цього піднявся сильній вітер і все затихло. Посидів ще пару годин і не побачивши жодної покльовки поїхав додому.
Але риболовлею задоволений, адже карасі гарнючі, як на мене.
- Александр
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 705
- Едуард
- Живу я здесь
Першим був спійманий на опариша карасік з долоню на поплавцеву вудку.
Після нього трохи більший на донку на черв’яка з перловкою із запахом часника.
Потім якийсь підводний монстр ледь не вкрав мене донку (задивився на поплавець), але чомусь не засікся.
Далі ловила тільки поплавчанка.
Всього, крім вищезгаданих карасів, було спіймано невеличку плотвичку, амурчика та коропа по 200-250 гр. та ляща на 650 гр (прямо як минулий карась).
З собою забрав лише цю трійцю:
- Nork
- Новый участник
- Спасибо получено: 11
Давненько почитываю эту ветку форума, но только сейчас решил зарегистрироваться.
Рыбачу только на Коломаке, поплавочной удочкой, профиль - лещ/густера. В последнее время довольно часто выезжаю. Уже с неделю клёва практически нет, как отрезало... Даже не знаю с чем это можно связать.