Продам снасті для ловлі сома

Больше
01 окт 2017 17:38 #9 от Виталий
Виталий ответил в теме Продам снасті для ловлі сома
Гачки для ловлі сома ЛЯЙТНЕР



Гачки для ловлі сома від провідного німецького бренду Віллі Ляйтнера. Компанія AHF LEITNER з Вехньої Баварії відома своєю виключно високою якістю продукції і її гачки з високовуглецевої сталі виробляються в Японії та мають назвичайну гостроту як в клинків японських мечей. Завдяки такий ультрагостроті одинарні гачки Ляйтнера мають зачепистість, яка не поступається трійникам. Ці ж гачки і використовуються для виробництва однієї з найпопулярніших серед сом'ятників блешні Blinker Jörg.



В пачці по П'ЯТЬ штук, вигідна ціна за одну штуку!
Розмір: 4/0; Ціна: 6,90€
Розмір: 6/0; Ціна: 7,45€
Розмір: 8/0; Ціна: 8,50€

Made in Japan!


Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
28 окт 2017 15:37 #10 от Виталий
Виталий ответил в теме Продам снасті для ловлі сома
Підводні поплавки euro-som 20-40 грам



Універсальний, багатофункціональний та в той же час простий в застосуванні підводний поплавок для ловлі сома euro-som. Міцний та довговічний. Фіксація підводного поплавка на основний шнур та поводковий матеріал забезпечується міцною трубкою великого діаметру всередині поплавка звичайним рибальським відпрацьованим світлячком для нічної ловлі (підсвічування не портібне), діаметром 4,5 мм. Світлячок просто вставляється в отвір трубки поплавка, тим самим зажимаючи поводок та забезпечуючи надійну фіксацію. При даному методі фіксації відпадає необхідність в застосуванні будь-яких стопорів на поводку, а використані світлячки не викидаються після риболовлі та набувають нової ролі в застосуванні.

Швидка зміна положення підводного поплавка або відстані до гачка відбувається в лічені секунди. Підводні поплавки euro-som легко змінюються та комбінуються один з одним за допомогою тих же світлячків.

Вложенный файл:


Грузопідйомність оснастки підвищується та регулюється за допомою використання декількох підводних поплавків на одному поводку. Дані поплавки розроблено для застосуваня з усіма видами монифільних та плетених жилок і шнурів діаметрами від 0,30мм до 1,3мм. Багатошарове міцне покриття спеціальними водостійкими лаками захищає підводний поплавок від пошкоджен та надає ефектного вигляду.

Універсальні підводні поплавки euro-som - це не масова штамповка, а продукти ручної роботи в обмеженій кількості. У звязку із цим кожний підводний поплавок набуває свого неповторного індивідуального забарвлення та є унікальним.

Забарвлення: чорно-червоне або камуфляжне (оливково-чорне).
Розмір: 20 грам; Ціна: 3,00€
Розмір: 30 грам; Ціна: 3,25€
Розмір: 40 грам; Ціна: 3,50€





Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
01 авг 2021 10:28 #11 от Михайло
Михайло ответил в теме Продам снасті для ловлі сома
куди звертатись ?

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Время создания страницы: 0.166 секунд