Flagman Feeder Fest (г. Полтава)
- Андрей
- Давно я тут
- Спасибо получено: 209
Эх, конечно эмоций получено и опыта огромное количество.
Ключик к рыбе подобрал за сорок минут до финального сигнала...
Кому интересно - недоувлажненная плотвиная прикормка, точка ловли метров 18 от берега, патерностер с поводком 60см, три опарыша на крючке. Краснопер в точке лова просто бурлил . Клевало только "влет". Если кормушка упала на дно и в течении 10 секунд нет поклевки - вытаскивать и заново заброс. На подставку пикер даже не ставил, только ловля с руки на падении давала рыбу.
Большое спасибо организаторам за целый ящик призовой прикормки и классный девайс, совмещающий две поводочницы и кучку коробочек под мелочевку!
Когда следующий фестиваль?
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- дядько Ганс
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2743
- Віталій
- Давно я тут
- Спасибо получено: 459
freeman пишет: дядько Ганс не тюльки, а красноперки
Эх, конечно эмоций получено и опыта огромное количество.
Ключик к рыбе подобрал за сорок минут до финального сигнала...
Кому интересно - недоувлажненная плотвиная прикормка, точка ловли метров 18 от берега, патерностер с поводком 60см, три опарыша на крючке. Краснопер в точке лова просто бурлил . Клевало только "влет". Если кормушка упала на дно и в течении 10 секунд нет поклевки - вытаскивать и заново заброс. На подставку пикер даже не ставил, только ловля с руки на падении давала рыбу.
Большое спасибо организаторам за целый ящик призовой прикормки и классный девайс, совмещающий две поводочницы и кучку коробочек под мелочевку!
Когда следующий фестиваль?
Я б додав, що, мабуть, потрібно було б затемнити прикормку. Нажаль, пізно додумався. На водоймі багато хижака і, думаю, дрібна риба боїться світлих плям. Про це свідчили дуже "нервові" тички. За увесь час не бачив жодної впевненої покльовки, хоча все свідчило про те, що риба на точці була.
Та все ж фестиваль дав цінний досвід, нові приємні знайомства, в тому числі і з форумчанами. Дякую компанії Флагман, з нетерпінням чекаю нових фестів і змагань.
P.S. Хочеться пару слів сказати за переможця, яким виявився мій товариш, Юрій. Цікаво те, що до фестиваля він жодного разу не брав в руки фідер! В це важко повірити, але це так. Він ловив на оснастку, яку я йому зв'язав перед фестивалем (яка? - тепер це буде секрет ). Поводок у нього був один - 40 см, і той під кінець рибалки скрутився в поросячий хвостик. Прикормку замішав з того, що залишилося з попередніх рибалок від різних виробників, при чому там була і методна прикормка . Коротше кажучи все робив "неправильно" з точки зору фідерної рибалки, а в результаті - перемога. До речі він же переміг з поплавцем в дебюті фестивалю "У тещі" . Правду кажуть, що новичкам фартить .
- дядько Ганс
- Живу я здесь
- Александр
- Новый участник
- Спасибо получено: 6
- дядько Ганс
- Живу я здесь
Теперь врасплох точно не застанет
- Анатолич
- Автор темы
- Moderator
- Спасибо получено: 5669
- Андрей
- Давно я тут
- Спасибо получено: 209
P.S. где-то пробегало про затемнение прикормки - у меня изначально темная была и никаких результатов на дальней точке.