обновочки
- Turbo
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 1713
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- Turbo
- Живу я здесь
Але щось мені підказує, що у китайців фарба просто потріскалась і вони це як крокелюр втюхують. Вони такі.
Після неодноразового спілкування з ними по поверненням коштів за неприбувший товар, я вже ні чому не дивуюсь
- Карась
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2930
- Turbo
- Живу я здесь
- Гоша
- Давно я тут
- Спасибо получено: 497
Що до якості,то воби дуже гарні,петлі клеїти не треба.Балісонг 130 повільно спливаючий,але гачки менші ніж на оригіналі,так,що можна поставити більші-спливатиме ще повільніше. У мене є Драга 130,то це воб більш "голосніший".Я вважаю,що за рахунок пластика з якого він зроблений. Орбіт110 та Дуо 110 з поводком будуть суспендери. Цікаво,що в УФ променях 110 воби "палають",а Балісонг стає темносірим
У воді Орбіт стоїть горизонтально,а Балісонг і Дуо з нахилом уперед.Коротше кажучи:-"Вже хочу на воду!!!!
- Гоша
- Давно я тут
- Спасибо получено: 497
Рома,ти мене тролиш?Роман пишет: Знайшов на Алі ці воби. Дійсно потріскані. Але якось підозріло. Дуже глибокі тріщини. *
- Turbo
- Живу я здесь
Останні красненькіГоша пишет: Ось і прийшли,я маю надію,що останні, воби які я придбав у цьому сезоні(навмисно не пишу-"році",бо хто зна). Воби з Аліекспрес,навіть назву свою мають
В тебе воби не троллінговіГоша пишет: Рома,ти мене тролиш?
- Turbo
- Живу я здесь
Продавцям з Алі не можна назви брендів на товарі писати. Хоч і підробка, але повинна мати свою назву. При цьому присилають усе підряд, хоч Фендер Стратокастер написати на вобі можуть. Аби покупцю подобалась і назва влізлаГоша пишет: Воби з Аліекспрес,навіть назву свою мають