Горбатовка

Больше
20 мая 2016 13:37 #17 от Хлонь Ігор
Хлонь Ігор ответил в теме Горбатовка
Магія «Твістера»

Майже більше 10 днів примхи пані «погоди» не давали можливості порибалити. Це змушувало більше вільного часу проводити в процесі перегляду звітів колег з рибалок та переробити майже всі хатні справи, як то кажуть: «Роботу підженеш – рибалку запустиш, рибалку підженеш – роботу запустиш». Часом нависав певний смуток, а долоні свербіли при погляді на полку з рибацьким інвентарем. Такі паузи в розпал спінінгового сезону шкодять психічному стану палких рибалок не менше, а ніж відсутність «сєкаса» з коханою, одним словом: «дістали вже ці «критичні дні» матінки природи».
І от, тільки блисло сонечко, рішення було прийнято швидко і незмінно – «нах… всі справи, НА РИБАЛКУ !» . До обіду вдалося вирішити всі робочі справи, потім забіг додому схопив катуху, палку і сумку з приманками, вскочив у автівку і швиденько направився за хижаком на «правильну» водойму. По прибуттю до місця склав свій лайтовий комплект : Дайко Декстер 88” до 10 гр. + Дайва Реврос 2506 зі шнуром Dragon Fishmaker 0,06 , флюр Invisible 0,28 мм від Dragon. Спершу вирішую перевірити роботу коливалок, але в продовж 30 хв. так і не дочекався проявлення інтересу від риб до моїх приманок. Потім настала черга твістерів, чебураха 8 гр. + яскраво червоний 2" Dragon Jumper , на повільних протягуваннях приносить першу невеличку щучку.



Як з’ясувалося пізніше, Jumper не такий був цікавий для хижака як салатовий DIVER 2", того дня на нього було спіймано близько десятка щук. В чергове переконався, що не випадково ці твістера я для себе називаю АК 47.







Далі настала черга невеликих віброхвостів 2.5" Reno Killer pro та Fetty pro та інших улюбленців у яскравих та темних кольорах. До речі, для себе вже давно вирішив, що як по щуці так і по судаку простий силікон працює нічим не гірше а ніж гарно розрекламована «с’їдобка» . Після того як вдалося підібрати правильну проводку, віброхвости також почали відмінно працювати, але чесно кажучи не так гарно як твістера .







Доступний ліміт часу для рибалки минав дуже швидко, складалося таке враження , що наче б то тричі закинув , а година часу вже пролетіла. Прийшов час вирушати до дому, бо потрібно було підготуватися до правильного перегляду фінального матчу Ліги Європи, були сподівання, що Коноплянці вдасться поставити свій автограф у воротах Ліверпуля, але не судилося.



P.S. Не забувайте відпускати спійману рибу, залиште тріхи риби своїм нащадкам дітям та онукам !

Всім добра та гарного настрою !
Спасибо сказали: Дід Юхим, Карась

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
08 авг 2021 09:29 #18 от Антон
Антон ответил в теме Горбатовка
Приветствую, рыбаки!! Подскажите, кто-то ловил в этом году карпа в Горбатовке??

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
08 авг 2021 14:41 #19 от Антон
Антон ответил в теме Горбатовка
Горбатовка июль 2021
Вложения:
Спасибо сказали: Дід Юхим, Александр, Андрей

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Модераторы: Владимир
Время создания страницы: 0.152 секунд