Фидер со льда
- Заур
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2065
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- Олег
- Давно я тут
- Спасибо получено: 87
- Заур
- Живу я здесь
прокльовувала, звіт Славко Ганс обіцяв скинути як буде час.. але кльов був не стабільний, напливами.. в неділлю взагалі рибка рота закрила
- Олег
- Давно я тут
- Спасибо получено: 87
- Заур
- Живу я здесь
- Turbo
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 1713
В тому році люди в березні вже картоплю садилиОлег пишет: Та ну ще й ранувато, хай лід повністю зійде, вода прогріється і думаю почне брати. В тому році до 26.03 вже декілька раз їздив ловити на Сулу та на Псел
В цьому році Паска рання, а весни ще нема, місяць тому я писав, що весна скоро, а вийшло, що ще й досі не наступила, хоча сьогодні мабуть був перший теплий день.
Так, так, так...Заур пишет: все вірно, що вода прогріється, що земля підсохне.. багнюку місити не хотся.. а рибка як раз до того часу підтягнеться і буде брати веселіше
Але де хто й зараз ловить, вище згадані незручності перемагаються бажанням половити літніми снастями.
До речі, на ходову плотву годівничка не потрібна, вона зараз буде лише згаяним часом, даремною тратою прикормки, та брудними руками.
- Turbo
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 1713
Повністю згоден. Ми обговорювали саме підлідний. Можна ще поспілкуватися у контексті застосування справжніх фідерних літніх снастей, як зимовий фідер.Заур пишет: Є поняття підлідний фідер і зимовий.. схоже але два різновиди, перше ви бачили відео зверху, а ось і другий вид
На сьогоднішній день, вже весняний.