Лиман Другий
- Едуард
- Автор темы
- Живу я здесь
Меньше
Больше
- Спасибо получено: 1108
22 июнь 2014 19:11 #1
от Едуард
Едуард создал тему: Лиман Другий
Тема по ставкам
тут.
Був на першому ставку від траси. Рибалив з 04:00 до 12:00.
Кльов був дуже слабенький, хоча важковаговики весь ранок хизувались з безпечної відстані показуючи боки та спини.
Ну як слабенький, червоноперка до долоні клювала як з кулемета, але її я випускав одразу, так як хотів карася, коропа і лина (запевняли, що там він є).
Нас було четверо і лише мені вдалося спіймати трьох карасів. Четвертий завів в корчі й обірвав повідець. В одного клюнув непоганий короп (встигли побачити вражаючий жовтий хвіст), але і він врятувався в корчах.
Декілька фото до опису:
Був на першому ставку від траси. Рибалив з 04:00 до 12:00.
Кльов був дуже слабенький, хоча важковаговики весь ранок хизувались з безпечної відстані показуючи боки та спини.
Ну як слабенький, червоноперка до долоні клювала як з кулемета, але її я випускав одразу, так як хотів карася, коропа і лина (запевняли, що там він є).
Нас було четверо і лише мені вдалося спіймати трьох карасів. Четвертий завів в корчі й обірвав повідець. В одного клюнув непоганий короп (встигли побачити вражаючий жовтий хвіст), але і він врятувався в корчах.
Декілька фото до опису:
Спасибо сказали: Дід Юхим, Анатолич, settler, Заур, Jeka, Алексей, Александр, Юрий
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- Jeka
- Живу я здесь
Меньше
Больше
- Спасибо получено: 3565
23 июнь 2014 12:00 - 23 июнь 2014 12:02 #2
от Jeka
Jeka ответил в теме Лиман Другий
Эдик, сколько стоит рыбалка? Если ставок тот, что от трассы М03 - это 4-й ставок . Последний раз там лет 10 назад ныряли раков ловили . Больше не был.
Последнее редактирование: 23 июнь 2014 12:02 пользователем Jeka.
- Едуард
- Автор темы
- Живу я здесь
Меньше
Больше
- Спасибо получено: 1108
23 июнь 2014 12:53 #3
от Едуард
Едуард ответил в теме Лиман Другий
Сторож просив по 40 грн. за день, але ми пояснили, що блатні, тож рибалили безкоштовно.Jeka пишет: Эдик, сколько стоит рыбалка? Если ставок тот, что от трассы М03 - это 4-й ставок . Последний раз там лет 10 назад ныряли раков ловили . Больше не был.
Спасибо сказали: Jeka
Модераторы: Владимир
Время создания страницы: 0.139 секунд