Actigator

Больше
18 авг 2014 15:36 - 18 авг 2014 16:45 #1 от Едуард
Едуард создал тему: Actigator
Не так давно був створений новий інтернет-сервіс для рибалок - Actigator , пов’язаний з прогнозом клювання.



Дає загальний та індивідуальний прогноз. Останній можливий лише після додання 10 звітів по якійсь конкретній рибі в одній місцевості. Крім цього, ведеться загальна і особиста статистика по пійманій та випущеній рибі (у штуках та кілограмах) тощо.

Про те, що погоду можна прогнозувати, ґрунтуючись на реальних статистичних даних , людство дізналося лише в середині 19 століття і лише завдяки ідеї та завзяттю капітана Роберта Фітц - Роя. Офіцер військово -морського флоту Великої Британії Фітц - Рой налагодив збір інформації від інших капітанів і встановив залежність між тиском і погодою. Сьогодні прогноз погоди розраховується за допомогою рівнянь гідродинаміки норвежця Вільгельма Бьеркнеса , які знайшли практичне застосування в 50- ті роки минулого століття з появою ЕОМ. У наші дні точність прогнозу погоди «на завтра » становить близько 90 %.

У 2009 році команда ентузіастів - рибалок з України розробила перший в світі математичний алгоритм прогнозування активності риби, що заснований на статистичних даних про умови риболовлі і уловах від реальних рибалок.

Алгоритм постійно вдосконалюється і на сьогоднішній день враховує погодні умови, фазу місяця, вплив магнітних бур і інші параметри, серед яких рибальський стаж і періодичність рибалок.


Хто користується facebook`ом, то ось їх сторінка . Там можна заробляти так звані "фішки", що потрібні для повноцінного доступу до сервісу. Хоча їх також дають і на сайті, по одній за звіт.

Зареєструвався і буду тестити. :)
Последнее редактирование: 18 авг 2014 16:45 пользователем Едуард.
Спасибо сказали: Карась

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Больше
20 авг 2014 16:09 #2 от Едуард

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Время создания страницы: 0.082 секунд