Мои сообщения на форуме
Станислав пока еще не принимал участия в обсуждениях.

 


Продам нові карпові (фідерні) триноги під чотири вудилища. Тринога дуже хорошої якості, має високу надійність і довговічність всіх елементів.
Посилання на відео треноги №1 (скопіюйте посилання, яке нижче і завантажте у себе в браузері)                  youtu.be/wBrUqjTSIXg Посилання на відео треноги №2  (скопіюйте посилання, яке нижче і завантажте у себе в браузері)                youtu.be/7xrJf607ni8 Розміри триноги фідерної (карпової) дозволяють рибачити на будь яке вудилище, будь якої довжини. У даній конструкції можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі. На фото цієї триноги лежать карпові вудилища 4,5 метра, 3,9 метра і 3,6 метра з короповими котушками 6000. Все дуже зручно, надійно та комфортно.
Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми триноги, її можна спокійно встановлювати у воді. Тринога вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, пофарбована порошковою фарбою, зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді.
Фідерна (карпова) тринога вироблена за такою конструкцією, коли комель вудилища спирається об берег водойми. Тобто один кінець вудилища спирається на підставку, а інший кінець вудилища об берег водойми, при цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів (фабрично виробляються на території України).
Відправляємо в будь-який регіон України: новою поштою, укрпоштою та іншими поштоваими службами (можлива післяплата-наложений платіж).                                                                      
Можливий самовивіз - покупка триноги з рук в руки у місті Кам'янське (Дніпропетровської області).
Конструкція цієї триноги з оцинкованого металу міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, де стійкість і якість є головним недоліком.
Конструкція карпової (фідерної) триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного (27 см.).
Також регулюється кожна ніжка (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) завжди можна встановити таким чином, що вудилище буде зберігати потрібне положення.
Висота регулюється - від 62 см. до 85 см., ширина - 84 см., Вага – 1.7 кг. (без сигнализаторов и рогачей)
Розмір в складеному вигляді для перенесення: довжина - 55 см. У нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником – це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, який не гнеться та не ламається. Цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати триногу на ґрунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебяному березі тощо.
У комплекті з триногою йдуть рогачі, сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. За різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі. Чохол також не йде в комплекті. Дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок. Колір фарбування уточнюйте.
Також ми продаємо Род Поди, рибацькі підставки для вудилищ, та інші рибацькі треноги. Фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм.                                              
Посилання на відео рибацьких род подів, триног та рибацьких підставок для вудилищ.
www.youtube.com/user/SKarnogickiy/videos Хорошої Вам рибалки!Моб. +38-067-982-09-39
Моб. +38-066-499-17-25
Моб. +38-093-747-02-85
Viber: +380966313686                                                                             
Tlg:+380634774855                                                                         Email: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.         

Подробнее...

 


Продам нові карпові род поди на 4 вудилища. Род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів.
Розміри цього род пода дозволяють рибачити на будь яке вудилище, будь якої довжини. На цих фото род пода лежать карпові вудилища 4,5 метра, 3,9 метра і 3,6 метра з короповими котушками 6000. Все дуже зручно, надійно та комфортно.
В даній конструкції ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги (3,5 кг.). Що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання.Посилання на відео Род Пода №1 (скопіюйте посилання, яке нижче і завантажте у себе в браузері)                                                                                                                                  
youtu.be/bDkaLgFmmsA Посилання на відео Род Пода №2 (скопіюйте посилання, яке нижче і завантажте у себе в браузері)                                                                                                                                   youtu.be/gzUc-eQ27Tc Вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, пофарбован порошковою фарбою, зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, його можна спокійно встановлювати у воді.
Відправляємо в будь-який регіон України: новою поштою, укрпоштою та іншими поштовими службами (можлива післяплата-наложений платіж).
Можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам'янське (Дніпропетровської області)
Виробництво – Україна
Конструкція цього род пода цільна, тобто він не складається трубка в трубку, він цільний. Що дає цьому род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, а саме, не з'являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, так як род под цільний. Складається та розкладається за 1 хвилину.
Розмір в робочому вигляді: висота регулюється - від 60 см. до 82 см., ширина 84 см. Довжина (відстань від сигналізаторів до рогачів) - 125 см.
Розмір в складеному вигляді для переноски: 130 см. Вага - 3,5 кг. (без сигналізаторів та рогачів)
Відстань від одного вудилища к іншому – 27 см.
У нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником – це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, який не гнеться та не ламається. Цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, піску, у воді, дерев'яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб'яному березі тощо.
На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, короповий род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Род под на 4 вудилища стійкий, міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі. У комплекті з род подом йдуть рогачі, сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. У складеному вигляді род под дуже компактний (130 см.), цільний (всі комплектуючі на ньому). Колір фарбування уточнюйте.
Також ми продаємо Род Поди на 2 вудилища, фідерні і карпові триноги та інші рибацькі підставки для вудилищ. Фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. Посилання на відео рибацьких род подів, триног та рибацьких підставок для вудилищ.
www.youtube.com/user/SKarnogickiy/videos                                                                                        І хорошої Вам рибалки!Моб. +38-067-982-09-39
Моб. +38-066-499-17-25
Моб. +38-093-747-02-85
Viber: +380966313686                                                                                                                                   
Tlg:    +380634774855                                                                                                                           
Email: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.          

Подробнее...

Станислав ответил(а) в теме 'Род под на 4 удилища (+ видео установки)' форума. 3 года/лет назад

Ссылки в социальных сетях фото, подробное описание рыбацких товаров и видео (подставок для удилищ, треног фидерных, Род Подов и подсекателей)
vk.com/albums276941460
www.odnoklassniki.ru/stanislav.karnazhitsky/photos
www.facebook.com/profile.php?id=100007827078853&sk=photos&collection_token=100007827078853%3A2305272732%3A6

Подробнее...

Станислав ответил(а) в теме 'Cамоподсекатель для удилища (+ видео работы)' форума. 3 года/лет назад

Ссылка на видео ролики род подов, фидерных треног, подставок для удилищ и , автоподсекателей
www.youtube.com/user/SKarnogickiy/videos?view_as=subscriber

Подробнее...

Станислав ответил(а) в теме 'Cамоподсекатель для удилища (+ видео работы)' форума. 3 года/лет назад

Ссылка на инстаграм
www.instagram.com/podarki.ribakam/

Подробнее...

Станислав ответил(а) в теме 'Род под на 4 удилища (+ видео установки)' форума. 3 года/лет назад

Задавайте, пожалуйста, мне вопросы, буду рад на них дать ответы

Подробнее...

Станислав ответил(а) в теме 'Кормушка самосвал для зимней рыбалки 0,42 л.' форума. 3 года/лет назад

Стоимость кормушки-самосвал для зимней рыбалки - 85 грн.
Отправка осуществляется в любой регион Укрпочтой, Новой почтой, Интайм, Автолюкс и другими курьерскими службами (возможен наложенный платеж).

Подробнее...