Рыболовный турнир с призовым фондом в 1 млн. грн.

Больше
10 март 2021 11:26 #1 от Дід Юхим
25 найкращих спортивних риболовних екіпажів змагатимуться у боротьбі за головний приз UFL 2021 — турніру із спортивної риболовлі на хижу рибу з човна.

Риболовний спорт в Україні і у всьому світі набирає обертів. Найпопулярніші чемпіонати, що проходять у США та Європі відвідують мільйони людей, а в Україні змагання вже збирають сотні учасників та тисячі глядачів. Цього року турнір дасть змогу виграти гідний грошовий приз завдяки підтримці Генерального партнера заходу — Мужнього бренду КОZАЦЬКА РАDA!

Команда бренду вирішила підтримати змагання Ukrainian Fishing League, бо розділяє українські цінності: свободу, волю, братерський характер та незламний дух української нації. Спритність у риболовній справі відточували ще козаки, за часів, коли вони займались риболовною справою, яка приносила їм великий дохід, завдяки чому вони змогли забезпечувати себе їжею, одягом та кращою зброєю. Сьогодні козацькі навички відроджуються у сучасних та прогресивних українцях, а традиція рибалити переросла у професійний спорт та серйозне суперництво!

Ukrainian Fishing League, вже 5-й рік поспіль проводить турнір, що з кожним роком зростає та збільшує кількість відвідувачів. UFL — це перші на території України змагання, які проводяться в онлайн-форматі з трансляцією в прямих ефірах та привертають увагу не тільки риболовів, а й зацікавлених цим спортом глядачів. До участі у змаганнях долучаються кращі риболови-спортсмени України, які представляють нашу країну на міжнародних чемпіонатах зі спортивної риболовлі. Сьогодні українські спортсмени демонструють високий рівень і на міжнародних змаганнях.

Турнір UFL проводиться протягом року у 2 етапи навесні та восени, кожен етап змагань триває 4 дні (день тиші, 1-й, 2-й та 3-й тур етапу). У змаганнях беруть участь 25 кращих команд України.


Подробнее: poltava.to/news/59900/
Спасибо сказали: Віталій

Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.

Время создания страницы: 0.067 секунд