Ворскла (в черте города)
- бла бла бла бла бла
- Завсегдатай
- Спасибо получено: 503
зато по мусору побил все рекорды, два ведра для замешивания прикормки(20 и 16 литров) полные, и это я убрал уже на этом месте 2 недели назад, было идеально чисто
что за люди....
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- of0309
- Давно я тут
- Спасибо получено: 417
бла бла бла бла бла пишет: ... на этом месте 2 недели назад, было идеально чисто
что за люди....
- Заур
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2065
люди- підарешти.. рибаки срані. уйо*кибла бла бла бла бла пишет: зато по мусору побил все рекорды, два ведра для замешивания прикормки(20 и 16 литров) полные, и это я убрал уже на этом месте 2 недели назад, было идеально чисто
что за люди....
- Pelmen
- Завсегдатай
- Спасибо получено: 570
Скорее всего это не рыбаки а "отдыхающие" приезжающие на пару-тройку дней чтобы побухать,ну и под шумок нашмалять карася.Заур пишет:
люди- підарешти.. рибаки срані. уйо*кибла бла бла бла бла пишет: зато по мусору побил все рекорды, два ведра для замешивания прикормки(20 и 16 литров) полные, и это я убрал уже на этом месте 2 недели назад, было идеально чисто
что за люди....
- Заур
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2065
- Гоша
- Давно я тут
- Спасибо получено: 497
. Після фотосесії щукоїд поплив до дому. З приводу кольору хочу сказати,що у мутнячій воді його добре видно, та й дуже він мені до вподоби,якщо чесно. Ловимо далі. Поки,що 1-0 на користь китаєвобів. Через деякий час і Тимур на Рудру в червоному кольорі ловить щупака десь на кіло. Рахунок стає 1-1.А потім щука закрила рота і до мосту ми допливли не впіймавши жодної щуки.Тимур зійшов на берег,а рахунок між Китаєм та Японією так і залишився нічийним. Біля мосту о 12-й годині якийсь то рагуль разом із дружиною та маленьким хлопчиком ставив сітку. Прийшлося трішки йому пояснити, що він є браконьєром, але мій спіч був направлений не на старого пердуна, а на хлопчика. Я думаю, що він задасть питання:-"Чому отой дядько тебе назвав порушником закону і браконьєром?"
Після мосту я поплив до Петрівки і по дорозі вирішив таки розловити новий воблер Шанс 130 СП МР.Метрів за двісті вниз від мосту мені це вдалося і я задоволений погріб далі.Жара була страшенна,вода мутна рибка неактивна,але за допомогою чудо-воблера я впіймав ще одну рибку.Цю я вже зважив-потягла на 1кг 30грІ
вже перед Петрівкою я врятував з води ось такого красеня,але він того не оцінив і намагався мене залякати
Ось така важка,але цікава риболовля вийшла у мене в неділю.
Що не сподобалося: по берегах дуже багато відпочиваючих- до кінця літа так засеруть береги, що ніде буде стати. Бачив дві сітки-одну порізав іншу ні,бо могли помітити,але дуже хотілося і ту порізати.
Ну,якось так.
- Radiys
- Осваиваюсь на форуме
- Спасибо получено: 24
Приветствую всех! Может кто прозванивал дно эхолотом в этих местах, подскажите примерный рельеф от берега(русло, бровки...)? Понятно что все будет условно..Анатолич пишет:
Красная стрелка - путь следования. Поворот на перекрестке возле Терешкив. Метки желтого цвета - точки ловли. Там можно ловить вдоль всего берега.
Рыба - лещ, густерка, плотва, карась.
- дядько Ганс
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2743
С первых постов и на всё готовенькое
Может ещё на рыбные места повести?