Псёл (Выше Сухорабовки)
- Владимир
- Moderator
- Спасибо получено: 333
Абдул пишет:
Эхолот пишет: не понял вашего вопроса?
так то не вопрос был, а предположение...т.к. зная свое "нутро", думаю психонул-бы и оторвал
Думаю, если бы вы занимались этим, всё было бы клёво!
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- Заур
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2065
то буде перший і останній і не тільки в 2015 році...Jeka пишет: Можно и первый рекорд 2015 в таблицу внести
да, Саша красава ... монстр, а не жерех, навіть би і не подумав шо ще водяться такі в Пслі.. дивуюсь, як електрики його оминули на щастя, бо знаємо що цих під@рів на Пслі вже не однорозаво помічали, вірніше їх наслідки..
з приводу спору між Абдулою і Ехолотом - трошки вас розмирю.
діло в тому, пан Ехолот, почитайте що Алех морив 50 хвилин.. мало хто витягнув на ультрик таку потужну рибину, для цього треба не тільки терпіння, а й багато навиків і техніки виважування (вміння).. я б теж не витягнув, це точно.. якщо не флюровий повідок обірвався, шнур, або й сам спін лопнув би, от що мав на увазі Абдула
- Абдул
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 288
я мав на увазі тільки те, що написав...моя нервова система такої тривалої боротьби мабуть не витримає а для того, щоб послати під три чорти того монстра - не обов’язково ламати спінінг за 2 кгрнЗаур пишет: от що мав на увазі Абдула
- Карась
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2930
- AlexKrug
- Завсегдатай
- Спасибо получено: 396
Фото есть)карась пишет: Жаль, мабуть, в рекорди не занесуть, бо немає фотки з вагою
Мужики, спасибо огромное за поздравления!!!
- Jeka
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 3565
Саша, так давай выкладывай фото с весами СЮДА , а можно и без весов. Экземпляр в любом случае достоин рекорда !AlexKrug пишет:
Фото есть)карась пишет: Жаль, мабуть, в рекорди не занесуть, бо немає фотки з вагою
Мужики, спасибо огромное за поздравления!!!
- Заур
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2065
- Анатолич
- Moderator
- Спасибо получено: 5669
P.S. Я просто спросил! ( )
Потому, как в свое время ловил подобных в Сорочинцах. Только не успел сделать фотку, как тёща, дай Бог ей еще 100 лет жизни, отрезала голову и почистила пока я за фотиком ходил. Так в почищенном жерехе было 4,5 кг.