Ворскла (в черте города)
- Гоша
- Давно я тут
- Спасибо получено: 497
Потім знову перебрав купу воблерів.які ловили на попередніх рибалках,але в цей день вони теж мовчали.Вже підпливаючи до петрівського пляжу,де завжди виходжу з води,метрів за двісті ставлю ще одного мого улюбленого воба Ватсон 130сп і отримую другу покльовку і вигляді невеликого шнурка:
Який трішки по-позувавши сам відчепився біля човна.Може в мене такий поганий результат тому,що попереду мене пливли,ще два рибалки на човнах(побачив їх аж під Петрівкою)?
Ось вам ще трішки краєвідів.Місця такі,що щука просто повинна там стояти.але,як кажуть:-"Ось вам!"
P.S. Якийсь-то олень на лівому березі річки, прямо перед петрівським пляжем пиляв сухе дерево.але.мабуть тому що цей олень ще й молдаван у якого батько був чукчею то зпиляв він його так,що воно впало у воду і перегородило всю річку.Навіть і не знаю,чи зара можна там проплисти.
Пожалуйста Войти или Регистрация, чтобы присоединиться к беседе.
- Zubatka
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 4089
- Гоша
- Давно я тут
Що може бути гірше,ніж зрада коханої ???
Це,коли ти з вечора збираєш снасті, прокидаєшся ні світ,ні зоря, а всі нормальні люди ще сплять, готуєш собі поїсти-попити, потім важезний рюкзак на плечі і на перший тролейбус. Потім пхаєшся в рейсовий автобус,яким довго їдеш до місця призначення в Гавронцях і, ось вона-річка. Погода ідеальна, тиск пошти в нормі, вода прозора,як сльоза. Латаття попадало на дно. Ти накачуєш човна,збираєш спіннінг і розумієш,що котушку забув вдома і у тебе є два виходи: або сидіти і чекати автобуса, який буде десь через пʼять годин, або плисти вниз за течією,тіж таки пʼять кілометрів, щоби трішки раніше виїхати з Петрівки. Як кажуть боксери:-»Це був тільки нокдаун». Ну ладно!Буду плисти вниз,милуючись краєвидами та фоткаючи їх, щоби взимку передивлятися світлини, ностальгуючи за цими, ще теплими осінніми днями, але десь на шостому кадрі мій фотік, так ненавʼязливо,повідомив мені,що я отут посеред річки, повинен йому замінити батарейки. Ось це вже був нокаут!!! І я злий на себе,долю, карму,зірки і все,що завадило мені покласти котушку до рюкзака мослав веслами аж, до Петрівки, щоб в такий ідеальний для риболовлі день зайти рівно о дванадцятій годині в свою квартиру…
Ось,що може бути гірше ніж зрада коханої!!!
- Ярослав
- Новый участник
- Спасибо получено: 2
А котушка то так... дрібничка )
- Гоша
- Давно я тут
А озачає він те,що два товариша не зважаючи на прогнози синоптиків,які казали.що дощ почнеться десь о чотирнадцятій годині, вирішили сплавитися трішки,що б половити рибку.
.Правда день якось не задався з самого початку: то замість кави мені на вокзалі налили якогось шмордюка. то потяг "запіздав" пошти на годину, то дощ розпочався о десятій годині замість чотирнадцятої.Але ми не забобонні:Поїздка потягом,потім прогулянка нічним лісом,з човнами за плечима,збори в темряві при ліхтарику
чекаємо доки розвидниться.сідаємо в човни і вперед!
Рибка таки була спіймана,хоч і розміром невеличка:-"Скумбрія"як каже мій товариш
А потім: дощ,дощ,дощ...І вже не хочеться ні покльовок,ні трофеїв,ні "мамок" ні "папок",а,тільки гарячого чаю і теплої ковдри.
Ще хтось,мабуть.не дорахується однієї сітки ,але ж нічого їх у воді розкидати.
Хух! Мабуть вже сезон риболовлі з човна закрив. щас як прийде дружина до-дому,як гляне,що по всій хаті розкладені речі,бо намокнув.як цуцик,то буде мені
- дядько Ганс
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 2743
- Посадити печiнку
- Виростити пузо
- Постройiти тьощу
Я б ото за шкандаль вiд дружини взагалi не переймався,бо в хатi повинен бути патрiархат
- Анатолич
- Moderator
- Спасибо получено: 5669
Гоша пишет: Що означає вислів:-"Хочеться-гірше ніж болить"?
.......
.Правда день якось не задався з самого початку: ....... то дощ розпочався о десятій годині замість чотирнадцятої. Але ми не забобонні...
А потім: дощ,дощ,дощ......
щас як прийде дружина до-дому, як гляне,що по всій хаті розкладені речі, бо намокнув.як цуцик,то буде мені
Читаю Гошу... И сегодня почти все то же самое слово в слово, только с некоторыми "нюансами". На ровном месте потерял 2 оснастки и 2 поводка... Дождь начался "вне графика"... Прикормка получилась - СУПЕР (!), но пришлось почти всю отдать рыбкам ""бэз-возд-мэзд-но"... Утопил наживку из-за "воды с неба"... Видео недоснял...
Правда, моя супруга меня встречала дома и на положительной ноте. Бо я рыбку поймав! Аж 2 (две)!
В общем:
- Zubatka
- Живу я здесь
- Спасибо получено: 4089